Стаза лизгалка со коцки

500.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32497
Категорија:

Опис

• Израдувајте ги вашите малечки со оваа забавна лизгалка со коцки.
• Повеќечасовна забава.
• Производот содржи 30 парчиња и 4 автомобили.
• Димензии на производот: 21x28x10 cm.
• Димензии на пакувањето: 23x23x5 cm.

(играчка)(стаза)(igracka)(staza)