СТЕПЕР

1,899.00ден 2,600.00ден

Преглед на производот

• Степер за вежбање во фитнес сала или дома.
• Во зависност од нивото на вежбање висината може да
се прилагоди на 10 cm или 20 cm.
• Нелизгачка површина.
• Максимално оптоварување 250 kg.
• Димензии на производот: 66x10x26 cm.

(steper) (степер)

Категорија:

Опис