Бебе со сет за хранење

990.00ден 1,690.00ден

Преглед на производот

Сетот содржи бебе со капа лигавче,пелена,чорапчиња, шише, тањирче со вилушка и лажица, и цуцла.
Шифра: 31991
Категорија:

Опис

• Сетот содржи бебе со капа лигавче,пелена,чорапчиња, шише, тањирче со вилушка и лажица, и цуцла.
• Дајте му на бебето да пие млеко и нишкајте го за да го испие млекото, ставете му храна во тањирчето и нахранете го.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето: 34x21x13 cm.
• Димензии на производот: 32×13 cm.

(bebe)(kapa)(ligavce)(corapcinj)(mleko)