Апарат за мерење на крвен притисок и пулс на срце

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

1,099.00ден 1,999.00ден

Преглед на производот

Со помош на наједноставниот и најефикасен апарат за мерење крвен притисок, во секој момент имате можност за лесно, точно, сигурно и навремено следење на сите промени на крвниот притисок.

Модерен и прилагодлив дизајн, ги открива и ги сигнализира сите неправилности при работата на срцето и овозможува истовремени прецизни мерења за пулсот и крвниот притисок.

Работи со 4 батерии ААА ( не се вклучени во пакетот )
Работи на струја, поврзан со универзален полнач за телефон ( не е вклучен во пакетот )

Опис