Чешел против паразити

290.00ден 450.00ден

Преглед на производот

• Иновативно сечило направено од високо-квалитетно од нерѓосувачки челик кој отстранува влакна и првут од твоето милениче. За горно и долно крзно.
• Овој тип на чешел е особено функционален поради тестираната и уникатна структура особено за кучиња со средно и долго влакно.
• Со редовна употреба се намалува митарење и со тоа кучето не остава влакна по дома и нема постојано митарење.

Шифра: 16119

Категорија:

Опис

• Димензии на пакувањето: 22×13 cm.
• Димензии на производот: 13×8 cm.