Диндолино

600.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

• Овој производ ги стимулира сетилата на бебето. Шарените прстени во разни бои овозможува рано учење на истите. • Прстените се навртуваат по големина за да изградите голема кула.
Шифра: 32132
Категорија:

Опис

• Овој производ ги стимулира сетилата на бебето. Шарените прстени во разни бои овозможува рано учење на истите.
• Прстените се навртуваат по големина за да изградите голема кула.
• Диндолиното е производ кој ги подобрува фините моторни вештини на вашето детенце, како и запознавање со боите и геометриските фигури.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 42x14x14 cm.
• Димензии на кутијата: 41x15x9 cm.

#dindolino #stimulacija #edukacija #boi #geometriskifiguri #igra #zabava