Џип на далечинско

1,000.00ден 1,300.00ден

Преглед на производот

• Џип на далечинско со прекрасен дезен и квалитет. Изненадете ги вашите најмили! • Овој џип ќе биде омилената играчка на вашето дете.
Шифра: 32259
Категорија:

Опис

• Џип на далечинско со прекрасен дезен и квалитет. Изненадете ги вашите најмили!
• Овој џип ќе биде омилената играчка на вашето дете.
• Се движи во сите насоки лево,десно,напред,назад.
• Меки гумени тркала.
• Има USB кабелче.
• Производот користи 2×1,5V AA батерии.
• Димензии на кутијата: 30x16x15 cm.
• Димензии на производот: 19x8x7 cm.

#dzip #dalecinsko #igra #zabava