Играчка гумена топка со вакум за на ѕид за куче

680.00ден 800.00ден

Преглед на производот

• Играчката со јаже е изработена од природен TPR материјал, кој е еколошки, безбеден и безопасен.
Силното јаже е направено од материјал со висока густина и силна вшмукувачка чаша, која е издржлива и силна.

Шифра: 16122

Категорија:

Опис

• Мултифункционална интеракција: вградена играчка за џвакање во форма на мало ѕвонче. Со тресење на топката, внатрешното ѕвонче ќе испушти звук, привлекувајќи го интересот на кучето и ефективно ја зголемува интерактивната забава.
• За здравјето на домашните миленици, се препорачува да го користите за кучиња не повеќе од 20-30 минути на ден.
• Исто така може да ставите од омилената крупна храна со што дополнително ќе го привлече вниманието на кучето.
• Играчките за џвакање за кучиња се дизајнирани со моќни двојни вшмукувачки чаши, кои можат цврсто да се фиксираат на подот, вратата и стаклото, дозволувајќи им на домашните миленици да си играат сами и да се држат подалеку од грижи.
• Димензии на производот: 60x10x10 cm.