Играчка гумена топка за на ѕид за куче

640.00ден 800.00ден

Преглед на производот

• Чувајте го вашиот четириножен пријател среќен и здрав со нашата играчка за влечење на отворено.

Шифра: 16123

Категорија:

Опис

• Еластицираното јаже му овозможува на вашето кученце да ја влече забавната топка со часови.
• Забавната топка делува како дозер за храна или третмани, поттикнувајќи го времето за играње.
• Преносливото сидро ви овозможува безбедно да ја врзете играчката на место погодно за вас и за вашето домашно милениче.
• Промовира дентална хигиена и развој на силата на вилицата.
• Димензии на производот: 13×13 cm.