Играчка со топчиња за маче зелена

580.00ден 700.00ден

Преглед на производот

• Играњето на интерактивна игра со топка на врвот е уште еден начин да го привлечете вниманието на мачките, можете да ја користите оваа играчка за да комуницирате со вашата мачка.

Шифра: 16133

Категорија:

Опис

• Играчката за грамофон за мачки може да му помогне на вашето домашно милениче да ја ублажи анксиозноста и досадата ментално и физички и да го намали деструктивното однесување на миленичето.
• Димензии на пакувањето: 20×27 cm.
• Димензии на производот: 20×20 cm.