Kemei km-680a Машинка со додатоци

999.00ден 1,500.00ден

Преглед на производот

Режим на напојување: Батерија на полнење, напојување со наизменична струја.

Време на работа: Може да работи приближно 40 минути кога е целосно наполнето за 8 часа

Прилагодливиот чешел за сечење е применлив на коса со различна должина.

Супер модерен дизајн

Одговара за деца и возрасни

Спецификации:
Моќност: 3W
Влезен напон (V): 110-240V
Време на полнење: 5 часа
Време на работа: 40 минути
Карактеристики: Машинка за коса 7 во 1
Содржина на пакетот: 1 x главна машина, 3 x ограничен чешел, 1 x тример за уши и нос, 1 x прецизен тример, 1 x глава за бричење, 1 x адаптер, 1 x четка за чистење, 1 x чешел, 1 x основа, 1 x прирачник на англиски.

Категорија:

Опис