Kemei km-3580 Машинка со додатоци

699.00ден 1,200.00ден

Преглед на производот

Батерии: Потребни се 1 А батерии.
Димензии на производот: 15 x 3,3 x 2,5 cm; 122 грама
Број на дел од предметот: KM-3580
Тежина на артиклот: 122 гр
Димензии на артиклите LxWxH: 15 х 3,3 х 2,5 центиметри
Вклучени компоненти: Тример за коса, кабел за полнење, 4 глави, четка

Категорија:

Опис