Kлацкалка слонче

2,790.00ден 3,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 27532
Боја: плава и розова

Опис

• Прекрасна клацкалка обложена со мек плишан материјал.
• Заштитен појас.
• Лесно се трансформира од клацкалка во возило и обратно.
• Рачки за рацете и нозете на вашето дете.
• Помага во подобрување на рамнотежата.
• Погодна за деца од 12+ месеци до 30 kg.
• Со самото притискање на ушето на слончето испушта пријатни мелодии.
• Производот користи 2×1.5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производ: 60x53x33 cm.
• Димензии на седишниот дел: 15x19x23 cm.

(клацкалка)(слонче)(klackalka)(slonce)