Пилатес прстен

380.00ден 500.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121061

Категорија:

Опис

Пилатес прстенот се користи за вежби кои се фокусираат на сила, рамнотежа, флексибилност и држење на телото.

Престенот е исклучително цврст и издржува голем отпор, а воедно е лесен и може да го носите со себе секаде.

Внатрешниот дел на пилатес прстенот е обложен со слој за заштита што овозможува безбедно и пријатно користење на истиот.