Платформа за струк

540.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121065

Категорија:

Опис

Платформата за струк помага за вежбање на стапалата, половината, нозете и колкот.

Лесна е за употреба, издржлива и лесна за носење.

Димензии на производот: 152x25x3 cm