ПВЦ пречка за агилност 5/1

1,290.00ден 1,600.00ден

Преглед на производот

Шифра: 121068

Категорија:

Опис

Комплетот содржи 5 пречки со различна висина.

Пречките можат да се користат за различни видови на вежби за кондиција, за подобрување на координацијата преку вежби за агилност и тренинзи за брзина на нозете.

Димензии на производот:

– Најмала: 45x12x24 cm.

– Мала: 45x22x18 cm.

– Средна: 45x29x12 cm.

– Голема: 45x38x22 cm.

– Најголема: 47x49x25 cm