Безжични блутут слушалки Q10 TWS

 • Брза Достава

  Достава за 2-3 работни дена
 • Враќање на производ

  Потрошувачот има право да го замени производот што има соодветен квалитет во рок од 15 дена, доколку тој не одговара во однос на формата, големината, моделот, бојата, бројот или од други причини. Замената се врши ако производот не бил употребуван, ако е сочуван изгледот на производот, употребните својства, пломбите, фабричките етикети
 • Секога автентични

  Ние продаваме само 100% автентични производи
 • 100% Безбедно купување

  За нарачаните производи плаќате при приемот. Не Ви е потребна кредитна картичка за да направите нарачка.

699.00ден 1,400.00ден

Преглед на производот

Преносен случај за полнење: 400mAh
Време на полнење: 1 час;
Преносен случај за полнење во паковката: 2 часа;
Опсег на работа: 10 метри;
Bluetooth профил: HFP, HSP, AVRCP и A2DP;
Време за работа: 3-4 часа (полна батерија);
Време на разговор: 3-4 часа (полна батерија);
Време на подготвеност: 50 часа (полна батерија);

Категорија:

Опис