Стаза

1,650.00ден 2,200.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32493
Категорија:

Опис

• Децата можат да создадат свои возбудливи авантури со оваа стаза.
• Повеќечасовна забава каде децата можат да импровизираат и менуваат форми.
• Пакувањето содржи 275 парчиња и џип.
• Производот е наменет за деца над 3 години.
• Димензии на производот: 180x54x15 cm.
• Димензии на пакувањето: 52x33x7 cm.

(стаза)(играчка)(staza)(igracka)