Трицикл 2

1,500.00ден 1,790.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32085

Опис

• Трициклот му овозможува на детето физичка активност и мускулно зајакнување.
• Корпа, sвонче и удобно седиште.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 72х47х56 cm.