Туркало со рачка

1,990.00ден 2,350.00ден

Преглед на производот

Шифра: 32158

Опис

• Музичко туркало со рачка кое ќе му помогне на вашето дете стабилно да го направи првиот чекор.
• Со практичната рачка и додатната подлога за нозете ви нуди пријатно возење.
• Производот користи 2×1,5V AA батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот со рачка: 83x63x38 cm.
• Димензии на производот без рачка: 45x63x38 cm.