VGR V-087 Машинка за коса

1,299.00ден 1,900.00ден

Преглед на производот

Напојување: Електричен
Боја: Црно + злато
Материјал: Нерѓосувачки камен
Работно време: 150 минути
Додатоци: Чешел + четка + масло

Категорија:

Опис