Врти и учи

650.00ден 800.00ден

Преглед на производот

Шифра: 30850
Категорија:

Опис

• Едукативна игра специјално дизајнирана за малите рачиња.
• Помага во распознавање на боите. Со притискање на копчето на врвот се вртат топчињата и мечињата во внатрешноста на играчката.
• Димензии на пакувањето: 25x22x4 cm.
• Димензии на производот: 26×6 cm.

(igracka)(edukativna)(играчка)(едукативна)