Градник за куче

890.00ден 1,000.00ден

Преглед на производот

• Врските со кучиња ни се од голема помош и кога сакаме да правиме кратки прошетки, како да одиме на ветеринар или да го обиколиме блокот, и кога сакаме да го земеме нашиот најдобар пријател на долга екскурзија.

Шифра: 16140

Категорија:

Опис

• Можеме да го носиме нашето милениче врзано без страв дека ќе му го повредиме вратот и, покрај тоа, тие
претпоставуваат плус безбедност (бидејќи избегнуваат да ни даваат влечење) и удобност за нив.
• Овој градник е буквално најмекиот градник кој некогаш сте го виделе! Основата е исполнета со мек материјал,
се подесува на две места и се заклучува за максимална безбедност.
• Изработени од полиестер кој истовремено е мек и флексибилен, но доволно безбеден и за големите силни раси, без разлика што изгледа меко и удобно. И секако, одличен е за чистење и не ја губи формата. Сега веќе на секоја прошетка кучињата ќе носат шаренило од бои и ќе ни го разубават животот, па нели е тоа прекрасно? Секоја боја е моќна и забележителна. Што е најдобро во сето ова? Па неверојатните цени секако!
• Производот е достапен во S бројче.
• Димензии на производот: 23×23 cm.