Камион со коцки

600.00ден 900.00ден

Преглед на производот

• Kоцките ја развиваат креативноста,ги развиваат моторните вештини и ја подобруваат имагинацијата на вашето дете.
Шифра: 32258
Категорија:

Опис

• Kоцките ја развиваат креативноста,ги развиваат моторните вештини и ја подобруваат имагинацијата на вашето дете.
• Играчка која овозможува подобрување на креативноста, имагинацијата, подобрување на фините моторни вештини.
• Димензии на производот: 35x14x11 cm.

(kocki)(kamion)(igracki)