Kemei km-1990 – Машинка

1,299.00ден 2,000.00ден

Преглед на производот

Боја: Златна и црна
Приклучок: ЕУ
Напон: 110-240V
Фреквенција: 50 / 60Hz
Моќност: 5W
Големина на производот: 182 * 50 * 45мм
Метод на чистење: не се мие
Време на полнење: 3 часа
Напојување / употреба: Полнење, Безжично

Категорија:

Опис

MR6275100-C-20190816-1

GH3600-ALL-07301-1

GH3600-C-7308-1

GH3600-S-7302-1