ССветлечка огрлица за куче

460.00ден 600.00ден

Преглед на производот

• Видливоста и безбедноста се два клучни поими кои го карактеризираат опсегот на SECURITY.

Шифра: 16141

Категорија:

Опис

• Трепкачките лед светла гарантираат оптимална видливост во темница за да ви овозможат безбездно да го шетате вашето куче.
• Практичен, прилагодлив на големината на вашето куче и може да се полнат преку USB.
• Големи на производот: S, M, L, XL.
• Димензии на производот: 50 cm.