Трамбулина голема

11,490.00ден 13,000.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31469

Опис

• Максимална тежина до 150 kg.
• Внатрешен дијаметар: 244 cm.
• Висина на мрежата 180 см.
• Тежина на трамбулината 44,5кг.

(трамбулина)(trambulina)