Тротинет Ridex

3,490.00ден 3,890.00ден

Преглед на производот

Шифра: 31237

Опис

• Возењето може да започне.
• Наменет за деца до 100 kg.
• Рачката се преклопува за полесен транспорт.
• Силиконски тркалцата.
• Сопирачка на задните тркала.
• 3 висини на регулирање на рачките:77,85,92 cm.
• Меки гумени рачки за удобно возење.
• Димензии на пакувањето: 73x34x12 cm.
• Димензии на производот:84x80x11 cm.